Coral Lloriana Jove - contacte@coralllorianajove.cat - Sant Vicenç de Torelló

20 anys de somni - Entrades ja a la venda

“Una mica de sucre...”, “Dins el meu cor...”, “Tants moments rere la finestra...”, “Quan el vent fred talla l’aire...”, “Un món tot nou...” ... i així una llista inacabable de melodies pertanyents a produccions de la fàbrica de somnis Disney. Un concert-espectacle que vol ser un homenatge als grans compositors i lletristes que s’han encarregat de posar música a films i produccions, que ens han enlluernat i que guardem al fons dels nostres cors. I ho farem en català... i amb música en directe... i amb una posada en escena original i sorprenent que ens proporcionarà una visió diferent de les diverses melodies... i, com no, amb les veus dels prop de setanta cantaires que formen l’entitat!

 

Només resta dir-vos que de ben segur cantareu i us emocionareu amb aquest repertori que uneix generacions, sentiments i disciplines artístiques amb tendresa, amistat, amor, defensa de la justícia, elogi de la natura, sentiments a flor de pell, a la jungla, en castells, al fons del mar o a dins de tots nosaltres.

 

Direcció escènica:
Toni Font

 

Direcció musical:
Guillem López

 

Direcció coral:
Judit López i Eva Mayo

 

Amb la col·laboració de l'Escola de Música de Torelló

 

Sessions:

12 de maig a les 21:00

13 de maig a les 18:00

 

Comprar entrades

 

 

 

 

 

Please reload

Entrades recents

10/06/2019

06/04/2019

Please reload

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now