top of page

20 anys de somni - Entrades ja a la venda


“Una mica de sucre...”, “Dins el meu cor...”, “Tants moments rere la finestra...”, “Quan el vent fred talla l’aire...”, “Un món tot nou...” ... i així una llista inacabable de melodies pertanyents a produccions de la fàbrica de somnis Disney. Un concert-espectacle que vol ser un homenatge als grans compositors i lletristes que s’han encarregat de posar música a films i produccions, que ens han enlluernat i que guardem al fons dels nostres cors. I ho farem en català... i amb música en directe... i amb una posada en escena original i sorprenent que ens proporcionarà una visió diferent de les diverses melodies... i, com no, amb les veus dels prop de setanta cantaires que formen l’entitat!

Només resta dir-vos que de ben segur cantareu i us emocionareu amb aquest repertori que uneix generacions, sentiments i disciplines artístiques amb tendresa, amistat, amor, defensa de la justícia, elogi de la natura, sentiments a flor de pell, a la jungla, en castells, al fons del mar o a dins de tots nosaltres.

Direcció escènica: Toni Font

Direcció musical: Guillem López

Direcció coral: Judit López i Eva Mayo

Amb la col·laboració de l'Escola de Música de Torelló

Sessions:

12 de maig a les 21:00

13 de maig a les 18:00


bottom of page