top of page

QUÈ FEM?

25è Aniversari

25è Aniversari

El curs 2022-23 la nostra entitat va celebrar el 25è aniversari amb l'espectacle "25 anys de música i emocions" al Teatre Cirvianum. Un espectacle amb música en directe amb cançons realitzades durant tots aquets anys.

20è aniversari

20è aniversari

El curs 2017-18 la nostra entitat va celebrar el 20è aniversari amb l'espectacle "20 anys de somni" al Teatre Cirvianum.

Sents

Sents

Espectacle musical realitzat per la secció gran de la coral estrenat 24 i 25 de setembre del 2016 al Teatre Cirvianum de Torelló.

15è Aniversari

15è Aniversari

El curs 2012-13 la nostra entitat va celebrar el 15è aniversari. El 18 de maig de 2013 vam fer un concert de Gospel al Teatre Cirvianum acompanyats de The Gospel Viu Choir... va ser un concert inoblidable que ens va posar les emocions a flor de pell!

10è Aniversari

10è Aniversari

Durant el curs 2007-08, la Coral Lloriana Jove va celebrar el seu 10è aniversari. El projecte que es va dur a terme va ser una proposta de treball multidisciplinari que va englobar el cant, la música i el teatre amb una posada en escena original i divertida. L'estrena es va fer el dia 3 de maig de 2008 i es va repetir l'1 de novembre del mateix any. Va ser un èxit i tothom en guarda un gran record!

El Divino

El Divino

La secció gran de la Coral, des de ja fa uns anys, col•labora en la representació del Contrapàs Llarg "El Divino" que es duu a terme en la vigília de Rams. El Contrapàs Llarg és considerat una joia musical i una peça que gaudeix de gran importància ja que és l'únic que lliga el cant i la música amb els passos totalment irregulars de la dansa.

Concert de Nadal

Concert de Nadal

La Coral Lloriana Jove es va estrenar amb el Concert de Nadal l'any 1997, que llavors se celebrava per Sant Esteve. És el concert més emblemàtic ja que no s'ha deixat mai de fer i sempre s'ha dut a terme juntament amb la Coral Lloriana.

Col•laboracions Benèfiques

Col•laboracions Benèfiques

La Coral Lloriana Jove sempre ha col•laborat amb tots els actes solidaris que s'organitzen bàsicament a la Vall del Ges. N'hi ha que ja han esdevingut una tradició, com és la Campanya Solidària de Torelló amb...; però també n'hi ha hagut d'altres: Campanya d'Osona contra el Càncer, Acte de la ONG Osona amb els Nens... Cal esmentar que, des de l'edició 2006 del Mercat de l'Avet que se celebra al poble, l'entitat hi fa una parada i ven ponsèties en benefici de la Marató de TV3.

Carnaval de Terra Endins

Carnaval de Terra Endins

L'any 2008, per la celebració del X+I Pullassu, Xavier Capdevila va escriure les músiques expresses per a aquesta festa i en les quals hi canta un cor. La secció gran és l'encarregada de posar la veu a aquesta festa, a més de participar, també, en l'Enterrament de la Sardina, clausura del mateix Carnaval.

Col·laboració altres entitats

Col·laboració altres entitats

La Coral, com a entitat cultural, sempre ha estat oberta a col•laborar amb altres entitats que promoguin activitats de difusió i activació de la cultura. Hem participat en els actes que promou el Casal Català La Desperta i la Comissió 11 de Setembre de la Vall del Ges, com ara també amb Òmnium Cultural, entre d'altres. Som una entitat activa i compromesa amb la societat i els seus valors i que vetlla sobretot per la cultura catalana.

Concerts

Concerts

Els concerts de la Coral Lloriana Jove sempre estan formats per un repertori molt divers. Inclouen cançons catalanes, d'arreu del món, peces de pel•lícules, gospels, espirituals negres... Si ens veniu a escoltar segur que gaudireu de la música amb tots els sentits: tastareu l'alegria de veure els nens a cantar, veureu l'espontaneïtat amb que s'interpreta la música, olorareu la bona harmonia dels cantaires, escoltareu melodies fantàstiques i sentireu les emocions a flor de pell.

Taller de Gospel

Taller de Gospel

L'entitat organitza aquesta activitat on hi participen els cantaires i els seus familiars. Es tracta de gaudir d'una bona estona de la música i concretament del cant en un ambient entranyable i ple d'emoció de la mà de Moisès Sala, director de Gospel Viu.

Celebracions

Celebracions

La Coral també ha acompanyat diverses festes i cerimònies de casament. Per a tothom a qui pugui interessar la formació compta amb un repertori adient als diversos esdeveniments que poden fer d'aquests actes únics i especials.

REPERTORI

El repertori és ampli i divers: cançons tradicionals catalanes, tradicionals d'altres països, cançons d'autor, bandes sonores de pel·lícules, etc. Les peces de repertori també inclouen diferents estils: religioses, clàssiques, espirituals negres, blues, etc. Tot aquest repertori ha estat interpretat tant a capella com amb acompanyament de piano o d'altres instruments (instrumental Orff, petit grup de cambra...). En conjunt, el repertori el conformen al voltant d'unes 100 peces interpretades a l'uníson, a 2, 3, 4 i/o 5 veus. 

A dins del bosc cantava
A qui Déu vol donar
Abril, maig, juny
Aldapeko
Amazing Grace
America
Amor que tens ma vida
Àngels de la Glòria, Els
Ara ve Nadal
Aurtxo Seaskan
Avet de nadal, L'
Azulao
Balaio
Balanguera, La
Beast
Bell matí
Blue Moon
Botany Bay
Bressol Cosac
Bye, Bye, Love
Cadet Rousselle
Caga tió
Cançó de beure
Cançó de bres per a una princesa negra
Cançó de bressol
Cançó de l'estrella
Cànon de l'autopista
Cànon hebraic
Cant de la Passió
Cant de la Senyera, El
Cantique de Noël

Caresse sur l'océan

Desembre congelat, El
Ding, dang, dong
Do-re-mi
Doeba
Dona nobis pacem
Dorm infant, dorm
Dorm, Jesús en pau
Down by the riverside
Dream a little dream of me
Ecce Homo
Edelweiss1
Edelweiss2
El cargolet
El concert
El cucut bromista
El gat
El mercat
El mosquit
El papagai
El pastor hongarès
El rossinyol
El tirolès
El titella groc
Els rellotges
Els tres tambors
Emigrant, L'
Emperadriu de la ciutat joiosa
Eram sam sam
Estaca, L'
Et incarnatus est

Et saludem infant diví

Falalà

Figures del pessebre, Les
God is so good
Hivern
Huahuacanà
Hung-sai
Ja ve Nadal
Kokoleoko
L'avet de Nadal
La gata i el balitre
La nau pirata
La presó del rei de França
Les dotze van tocant
Margarideta
Messiah Handel
Minun Kuntali
Muntanyes regalades
Patufet, En
Plens, Els
Quan sigui jo un ocell
Riera dolça i lenta
Rock my soul
Rudolph the red-nosed reindeer
Sant Josep fa bugada
Santa nit
Segadors, Els
Señora Doña María
Sentiu el dolç so de la flauta
Siyahamba
Somethin'else

Soneta, vine'm a l'ull

Splendens ceptigeraStela Splendens

Summer nights

Swing low, sweet chariot

Thank you Lord

This little light of mine

Tin- ton

Ton pare no té nas

Torna, torna, Serrallonga

Tots els nens del meu carrer

Tres cantos nativos dos indios Kraó

Tres i tres i tres

Tres tambors, Els

Tu que has vingut

Tue, tue

Tumbai

Unchained melody

Va, pensiero

Vés-te'n hivern

Vine, vine amb mi

Viudeta, La

Wakonda Dedhu

When de saints go marchin'in

White Chiristmas

Wimoweh

Xim, xim, xiry

Yesterday

You've got a friend

Zangalewa

bottom of page