QUÈ FEM?

Espectacle musical realitzat per la secció gran de la coral estrenat 24 i 25 de setembre del 2016 al Teatre Cirvianum de Torelló.
El curs 2012-13 la nostra entitat va celebrar el 15è aniversari. El 18 de maig de 2013 vam fer un concert de Gospel al Teatre Cirvianum acompanyats de The Gospel Viu Choir... va ser un concert inoblidable que ens va posar les emocions a flor de pell!
Durant el curs 2007-08, la Coral Lloriana Jove va celebrar el seu 10è aniversari. El projecte que es va dur a terme va ser una proposta de treball multidisciplinari que va englobar el cant, la música i el teatre amb una posada en escena original i divertida. L'estrena es va fer el dia 3 de maig de 2008 i es va repetir l'1 de novembre del mateix any. Va ser un èxit i tothom en guarda un gran record!
La secció gran de la Coral, des de ja fa uns anys, col•labora en la representació del Contrapàs Llarg "El Divino" que es duu a terme en la vigília de Rams. El Contrapàs Llarg és considerat una joia musical i una peça que gaudeix de gran importància ja que és l'únic que lliga el cant i la música amb els passos totalment irregulars de la dansa.
La Coral Lloriana Jove es va estrenar amb el Concert de Nadal l'any 1997, que llavors se celebrava per Sant Esteve. És el concert més emblemàtic ja que no s'ha deixat mai de fer i sempre s'ha dut a terme juntament amb la Coral Lloriana.
La Coral Lloriana Jove sempre ha col•laborat amb tots els actes solidaris que s'organitzen bàsicament a la Vall del Ges. N'hi ha que ja han esdevingut una tradició, com és la Campanya Solidària de Torelló amb...; però també n'hi ha hagut d'altres: Campanya d'Osona contra el Càncer, Acte de la ONG Osona amb els Nens...
Cal esmentar que, des de l'edició 2006 del Mercat de l'Avet que se celebra al poble, l'entitat hi fa una parada i ven ponsèties en benefici de la Marató de TV3.
L'any 2008, per la celebració del X+I Pullassu, Xavier Capdevila va escriure les músiques expresses per a aquesta festa i en les quals hi canta un cor. La secció gran és l'encarregada de posar la veu a aquesta festa, a més de participar, també, en l'Enterrament de la Sardina, clausura del mateix Carnaval.
La Coral, com a entitat cultural, sempre ha estat oberta a col•laborar amb altres entitats que promoguin activitats de difusió i activació de la cultura. Hem participat en els actes que promou el Casal Català La Desperta i la Comissió 11 de Setembre de la Vall del Ges, com ara també amb Òmnium Cultural, entre d'altres. Som una entitat activa i compromesa amb la societat i els seus valors i que vetlla sobretot per la cultura catalana.
Els concerts de la Coral Lloriana Jove sempre estan formats per un repertori molt divers. Inclouen cançons catalanes, d'arreu del món, peces de pel•lícules, gospels, espirituals negres... Si ens veniu a escoltar segur que gaudireu de la música amb tots els sentits: tastareu l'alegria de veure els nens a cantar, veureu l'espontaneïtat amb que s'interpreta la música, olorareu la bona harmonia dels cantaires, escoltareu melodies fantàstiques i sentireu les emocions a flor de pell.
Mostrar más

Coral Lloriana Jove - contacte@coralllorianajove.cat - Sant Vicenç de Torelló

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now