Coral Lloriana Jove - contacte@coralllorianajove.cat - Sant Vicenç de Torelló

Buscar
  • Totes les seccions

Avui estrena de 20 anys de somni


Avui us presentem l'espectacle 20 anys de somni. I què millor que omplir-lo de melodies de la més gran fàbrica de somnis? Veniu aquest vespre a les 9 o demà a les 6 de la tarda al Teatre Cirvianum de Torelló per tornar a viatjar al món de Disney ple de grans compositors i lletristes.

Si encara no teniu les vostres entrades afanyeu-vos que ja en queden ven poques. I si ja les teniu només ens queda desitjar-vos que ho gaudiu molt: que ploreu, que rigueu, que us deixeu sorprendre... i donar-vos infinites gràcies per ser-hi una altra vegada ja que, sense vosaltres, nosaltres no hauríem pogut fer aquest llarg camí.


17 vistas
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now