top of page

Concerts de Nadal

Estimats amants de la música i la festivitat nadalenca, un any més su anunciem els nostres esperats concerts de Nadal, una oportunitat per gaudir de la música i compartir l'esperit festiu. Aquest any, la nostra coral prepara tres actuacions úniques i emotives per a tots vosaltres.


El primer concert serà a la Fira de Nadal de Sant Vicenç de Torelló. Les seccions petites i mitjana de la nostra coral deleitaran a tots els assistents el diumenge 3 de desembre a 2/4 de 11 del matí, just davant de la nostra parada a la fira. Aquesta actuació forma part de la nostra col·laboració en la Marató de TV3, una ocasió per contribuir a una causa important mentre compartim la nostra música amb vosaltres.


El segon concert serà una experiència compartida, ja que la nostra coral s'uniran amb la Coral Lloriana, al Pavelló Municipal de Sant Vicenç de Torelló el diumenge 17 de desembre a 2/4 de 5 de la tarda. És una oportunitat perfecta per a tots els amants de la música coral per experimentar la fusió de dues formacions de diferents generacions.


Acabarem amb un propòsit solidari, el tercer i últim concert de Nadal serà una actuació especial en benefici de l'Associació de Càritas. Totes les seccions ens reunirem a l'església de Sant Feliu de Torelló el dia 22 de desembre a 2/4 de 9 del vespre, per a una vetllada musical per a recolzar una bona causa.


Us convidem a acompanyar-nos en aquests esdeveniments per celebrar la temporada de festes amb música i solidaritat. Prepareu-vos per viure un viatge sonor que captivarà els vostres cors i encendrà l'esperit nadalenc.


Gràcies per ser part del nostre suport i esperem veure-us a tots allà!





bottom of page