top of page

Gràcies i Bones Festes!

En aquesta època de reflexió i alegria, volem expressar la nostra més profunda gratitud a tots els qui ens han acompanyat en els nostres concerts. Volem donar les gràcies especialment a aquells que van fer possible la nostra participació a la Marató de TV3 comprant en la nostra parada de la Fira de Nadal de Sant Vicenç de Torelló. L'èxit de la nostra parada no hauria estat possible sense la generositat i suport incondicional de tota la gent que va col·laborar i va contribuir.


De la mateixa manera, volem estendre el nostre agraïment a tots els qui van ser part del concert solidari a Torelló per benefici de l'Associació de Càritas. La vostra participació i suport ajudaran a tots aquells que més ho necessitin durant aquestes festes tan especials.


Aprofitant aquest espai, volem desitjar a les persones que ens han vingut a escoltar en alguna ocasió, a les famílies dels nostres cantaires i, sobretot, als nostres cantaires unes festes plenes de pau, amor i harmonia. Que la música continuï omplint els vostres cors i que aquests dies estiguin plens de moments especials amb els vostres éssers estimats.


Que tingueu unes molt Bones Festes i un Feliç Cap d'Any!


Amb tot el nostre afecte,

Coral Lloriana Jove



bottom of page